2010. március 31., szerda

Kolozsvári egyetemista élet part III



A tegnap Kolozsváron volt a bátyám, s elvitt egyett ebédelni, hogy végre egyek én is valami igazi kaját, kiültünk a "zöldelő" Matyi térre pihentessük meg a gyomrunkat. A romok körüli padokra leülve, megpillantotta a bátyám TéeSz-t, vagyis a Szomszédnéni Produkciós Iróda egyik humirstáját. Beszélgettünk egyett,jól kiröhögtük magunkat amiután megmutatta TéeSz a "hajszárítót" ami a romok közé van rakva :)) érdemes megnézni ha arra jártok.

Megütött az ihlet TéeSz láttára, és eldöntöttem, hogy a 3. részben, szeretném a Szomszédnéni-t bemutatni azoknak akik nem ismerik, vagy csak egy kis emlékeztető a nosztalgiázó volt kolozsvári egyetemistáknak.
Röviden összefoglalva, a Szomszédnéni Produkciós Iroda, már közel 9 éve, szórakoztatja az erdélyi és magyarországi közönségek. Minden évben szerveznek Humor Fesztivált, amelyet kolozsváron szoktak megtartani. A humor fesztiválnak a célja, hogy "Olyan amatőr, erdélyi humoristákat keresünk, akik egy nagyon egyszerű feltételnek kell megfeleljenek: legyenek viccesek". Eddigi legnagyobb tehetséges humoristák közé tartozik Zsók Levente, Felméri Péter akik felléptek Magyarországon a Showder Klubban is.



BéFének és TéeSznek már számos fellépésük volt a Félsziget Fesztiválon, Tusványoson, a Showder Klubban, Comedy Centralban és még egy OTP-s reklámban is szerepeltek.
Kiválló humoristák, én is nagy rajongójuk vagyok. Többször is láttam őket fellépni, de az biztos, hogy a következőre is elfogok menni!!!

Ha élőben szeretnétek őket hallgatni, akkor minden hónap utolsó hetében a Kolozsvári Rádióban a Szomszédnéni "Havi Agytakarítás" című műsora hallható a 95,6 MHZ rádió frekvencián.

A következő videó sorozatban, kiválogattam a legjobb fellépéseiket,ez kissé nehéz döntés is volt, mert BéFének és TéeSznek nincs szar produkciója csak kiválló produkcója, de remélem tetszeni fognak az alábbi videók.

Jó szórakozást!!!
















0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá!