Rólam

Sziasztok!

A nevem Barti Zoltán, galócási vagyok, azaz Maroshévíztől egy olyan 6 km-re, Hagita megyéből, Erdély,  hogy lehessen könnyebben elképzelni, hogy merre is van.


A blogok, „vagyis egy folyamatosan frissülő, szubjektív tartalmú, valamilyen téma köré szerveződő weboldal” (Weblog), megjelenésében, elterjedésében és térhódításában szeretnék én is részt venni :D. Az egyre gyarapadó blogerek sorába álltam én is, ahol remélem nem fogók kiesni a padból, mint Móricka, de ez majd idővel el fog dőlni.
A blogomról, pedig röviden csak annyit szeretnék elmondani, hogy a humor lessz a bejegyzéseimnek az alapja. Egyszerűen meg szeretném osztani a világgal gondolataimat az aktuális eseményekről, mindennapjaimról vagy bármi másról. Remélem nem fogtok csalódni, nem fogjátok pocsékolni az időtöket, akárhanyszor is a blogomat fogjátok látogatni.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

en is remelem :P

Barti Zoltan írta...

köszi:)

BlankaK írta...

Gratulálok az elsõ bloggodhoz. Türelmetlenül várom a fejleményeket is majd rajta és persze a kommentálas sem fog elmaradni a részemrõl. Jó bloggolást mindenkinek!

Feher Tibor írta...

Ha a humor a főtéma, akkor nagyon tetszeni fog.
És szerintem ki is telik ez töled.
További jó munkát

bukifix írta...

:) hát szerz Zoli, hogy mint vagy, mit még csinálsz te tróger? Látom kemény Bloger lettél. A gyo.ro népszerű kis oldal...

Üdv: E. Lehel

Barti Zoltán írta...

Szervusz bácsika, köszönöm szépen megvagyok. Na és veled mi a helyzet? rég nem beszélgettünk, hadj egy messenger id-t tudjunk ég néha néha dumágatni:P.

Ami a "kemény blogger" titulust illeti, hát én nem vagyok kemény blogger, legalábbis még nem:)). De bloggernek tartom magam, mivelhogy rendszeresen bloggokat olvasok, saját bloggom is van, hamarosan egy más bloggot is elfogok indítani egy haverommal, uh egyelőre csak egy egyszerű blogger vagyok:P

Ami a gyo.ro-t illeti, az tényleg egy nagyon jól strutúrált és nagyon sok hasznos információval van ellátva, uh melegen ajánlom, minden kezdő, amatőr bloggernek (mint én :P) és nemcsak.

Minden jót!

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá!